„Pagirės“ sodyba

Vieta

Pagirės viensėdis, Kurklių sen., LT-29233 Anykščių r.

Kontaktai

37062061700
„Pagirės“ sodyba

„Pagirės viensėdis“ – etnografinė, miško pakraštyje esanti sodyba, įsikūrusi netoli nedidelio, bet gilaus Gudelių ežero. Sodybos teritorija – atoki, atskirta nuo aplinkinių akių, todėl čia mielai gali leisti laiką šeimos ir kompanijos, ieškančios tiek ramybės, tiek pramogų. 100 km nuo Vilniaus ar Kauno esančią sodybą supanti gamta – unikali: netoli didelė aukštapelkė, miškas – garsiojo Anykščių šilelio tęsinys, horizonte Šventosios ir Virintos upių slėnių panoramos, gausu laukinių gyvūnų. Aukštaitiškoje sodyboje – išlaikyta natūrali bei autentiška aplinka, kartu ji pritaikyta poilsiauti šių dienų žmogui.

Šiuo metu (2023 metais) sodyba laikinai nenuomojama.

2BUO

2BUO

Apie 2BUO Tai kas keliauja į dubenį yra viena didelė maisto piramidė. Mūsų kuriamas patiekalas padės kūnui gauti visas reikiamas medžiagas, pamatyti naują daržovių, kruopų, riešutų, sėklų skonį atrasti nepažintus skonius ir jų derinius. Dubuo, tai grožis akims,...

14Horses Brasserie

14Horses Brasserie

Apie 14Horses Brasserie PARAGAUK BALTIJOS Braserija „14Horses“ yra įsikūrusi pačioje Vilniaus senamiesčio širdyje. Prieš daugelį metų dabartinės braserijos vietoje buvo įkurdintos kilmingos šeimos arklidės. Tais laikais buvo sakoma, jog reikia turėti 14 žirgų, kad...

Aloha

Aloha

Apie Aloha Gardžios virtuvės šefo improvizacijos - nuo jūsų pamėgtų grilio iki skaniausių viduržemio jūros patiekalų. Gėrimai, padėsiantys papildyti skonį. Moderniai jaukus interjeras ir malonus aptarnavimas. Ragaukite, atraskite skonį…

Artistai PUB

Artistai PUB

Apie Artistai PUB Šviežias, vietoje gaminamas maistas, mūsų kepta duona bei bandelės. Viską gaminame savo rankomis, todėl natūralu, kad kartais ir suklystame. Nepykite, pasakykite kas negerai, mes būtinai pasitaisysime. Pasaulis keičiasi, mes norime keistis kartu. Jei...

9 Drakonai

9 Drakonai

Apie 9 Drakonai Norėdami išlaikyti geriausią kokybę, gaminame tik tai, ką mėgstame ir mokame labiausiai - tradicinės ir šiuolaikinės kinų virtuvės patiekalus. Juos ruošiame ne tik adaptuotus europiečių skoniui, bet ir pagal tikrasiais originalias receptūras, taigi...

Amandus

Amandus

Apie Amandus Virtuvės virtuozas Deivydas Praspaliauskas, ne kartą išrinktas geriausiu Lietuvos šefu, savo restorane “Amandus” subūrė kūrybingą ir jaunatvišką komandą ir kartu kuria tobulas patirtis degustacinių vakarienių metu. Į Vilniaus senamiestyje esantį restoraną...