Apie Amandus
Virtuvės virtuozas Deivydas Praspaliauskas, ne kartą išrinktas geriausiu Lietuvos šefu, savo restorane “Amandus” subūrė kūrybingą ir jaunatvišką komandą ir kartu kuria tobulas patirtis degustacinių vakarienių metu. Į Vilniaus senamiestyje esantį restoraną iš viso pasaulio atvykstančius svečius Deivydas ir jo komanda lepina netikėtais skonių deriniais, kurie prabudina jausmus, praturtina kūną ir stebina akis savo estetika bei kūrybišku patiekimu, o ypatinga šefo kuriama degustacinių vakarienių atmosfera nepalieka abejingų.
Pirmajame „Amandus“ aukšte a la carte meniu restoranas dirba kasdien nuo 12 iki 23 val.
Kiekvieną mėnesį pristatomas naujas degustacinis meniu, vakarienės vyksta restorano rūsyje, antradieniais – šeštadieniais nuo 19 val.
14Horses Brasserie
Apie 14Horses Brasserie PARAGAUK BALTIJOS Braserija „14Horses“ yra įsikūrusi pačioje Vilniaus senamiesčio širdyje. Prieš daugelį metų dabartinės braserijos vietoje buvo įkurdintos kilmingos šeimos arklidės. Tais laikais buvo sakoma, jog reikia turėti 14 žirgų, kad...